Meerdere keren op de dag wordt er vers brood gebakken. Bij Bakkerij Bellis vind je vele soorten brood, van het zachtste wit tot het grofste meergranenbrood en alles wat daar tussen zit. Even wat lekkers halen voor bij de koffie? De mooiste dag van je leven?
Wij hebben een uitgebreid assortiment gebakjes, (bruids)taarten of voor op een receptie petit fours. Lekker smullen!Wieringer Jodekoeken - Niet alleen voor Wieringers!
De zeemannen voerden in de VOC-tijd specerijen uit Oostindiƫ naar belangrijke havens in Noord-Holland. Een deel van die specerijen vormen de nu wel bekende Wieringer Jodekoeken. De ingrediƫnten zijn inmiddels aangepast naar de moderne tijd. Vult goed, is lekker en is extra groot. Niet even een tussendoortje dus!

Roggebrood - compact en voedzaam
Onze roggebrood bevat nog het echte zure van het rogge. Het zuur is niet overheersend, maar smaakt naar meer. Niet alleen smaakt het naar echte rogge, de kleur is ook zoals echte rogge. Probeer roggebrood eens met warme spek, of ouderwetse lekkere erwtensoep.

Vloerkadetten - in de steenoven (op beukenlatten)
De enige echte vloerkadetten, met rijstebloem rondom, worden op een stenenovenvloer gebakken i.p.v. op een bakplaat. Door een lang rijsproces en het liggen op beukenlatten, proef je het brood intenser en de aroma vliegt je tegemoet. Zelfs na een dag of twee blijven de vloerkadetten overheerlijk.